Hírek            Felhívás!        Iskolánkról         Videóink         Galéria          Sportélet        Német N.O.     Újságcikkek       Naptárunk            Étlap          Ebédbefizetés      Kapcsolat

 

Támogatóbál 2017

 

SZMK Jótékonysági Bál az Iskolában
 
   Az évente megrendezésre kerülő Szmk Jótékonysági Bál idén is különleges hangulattal és fergeteges műsorral várta a bálra érkező vendégeket.
   Május 13-én este az Szmk lelkes tagjai nagy izgalommal várták a vendégeket, hiszen az iskola tornatermét ismét sikerült különlegesen átváltoztatniuk és igazi szicíliai környezetben egy Gengszer Praty-t varázsoltak a bálra érkezőknek.
   A műsor különleges hangulatát Balogh Gyula (iskolánk zongoratanára) és Botrágyi Károly (iskolánk volt trombitatanára) alapozta meg egy jazz válogatással, mely után a vendégek megnézhettek egy fényképes összeállítást az Szmk elmúlt 1 éves munkájáról, majd az iskola „tánckara” zárta a műsort, ismét nagy derültséget és ovációt kiváltva a nézőkből!
Köszönjük Franka Tibor Polgármester Úrnak, hogy a bál fővédnöke volt és a nagylelkű felajánlását, egy családi hétvégét Hollókőn, mely tombolánk egyik fődíja lett.
   Köszönjük Kutas Attilának és a Caussade Semences Hungary Kft.-nek a fantasztikus felajánlást, mellyel 3 laptopot adományoztak az iskolának! Ez óriási segítség lesz a gyerekeknek és a tanároknak egyaránt!
Köszönjük a Flavorchem Europe Kft.-nek, hogy egy projektor vásárlásával támogatta iskolánkat! Szintén óriási segítség az iskola mindennapjaira!
   Köszönjük még a többi támogatónak, név szerint: Zóna Kft; Hungaroring Sport Zrt; Tarzan Park; Xerox Magyarország Kft;
Aphrodite Hotel Zalakaros; Kis-Benedek Pincészet; Royal Station Sport- és Szabadidő Központ; Bűbáj Fodrászat;
Cézé Pizzéria; Csenki Nikoletta; Didó Grill; Dinax Kft; Dm Drogerie Markt; Dymol Kft; Fakopáncs Játékbolt; Food-íz Kft; Hajnalka Virág; Kaméleon Használtruha és Bizományi Üzlet; Kata Boltja; Kistarcsai Városi Uszoda; 
Levendula Szalon
Mácsai-Krizsán Marianna; Ligeti Húsbolt; Lótusz Kozmetika; Muskátli Garden Virágcenter; Orchidea Szépségszalon; Orlovity Szeréna; Pizza Mare; Placc étterem Székesfehérvár; Szabó Anikó és Boronyai Zoltán; Szilasligeti Zöldséges;
Szabó Diana és Szabó Gábor; Szentiványiné Szász Enikő; Szívvirág Virágüzlet; Terike zöldséges; Töreky Szilvia;
Tücsök Gyros; Venusgem Kézműves Ásványüzletek; Veresegyházi Medveotthon; Whiskynet Kft.
 


 

Sz.M.K elért eredményei 2016-2017