Hírek            Felhívás!        Iskolánkról         Videóink         Galéria          Sportélet        Német N.O.     Újságcikkek       Naptárunk          Étkezés          Sakkpalota        Kapcsolat

 

Erasmus+

   Iskolánk sikeresen pályázott, és nyert egy Erasmus+ pályázaton. A nemzetközi pályázatban nem főpályázóként, hanem konzorciumi tagként veszünk részt Magyarországról a turai Hevesy György általános iskolával együtt. A pályázat időtartama két év, mely időszak alatt a pályázat mindkét komponensének mentorképzés, és pedagógus-továbbképzés eleget kell tennünk. Az Innoteach pályázat remélhetőleg egy újfajta módszertani utat nyit meg számunkra, ahol elindulhatunk a kreatív, innovatív, korszerű pedagógia útján. A két év alatt az együttgondolkodásra és terveink megvalósítására nemzetközi találkozókon, pedagógus-továbbképzéseken, online munkaformában kerül majd sor.

   Tele bizakodással és munkakedvvel várjuk az új kihívást. Az első impulzusok, tapasztalatcserék Szlovéniában, Ljubljanában értek már bennünket, amiről részletes beszámolónkat is olvashatják majd.

Álljon most itt a pályázat rövid összefoglalása:

Erasmus+ magyar nyelvű pályázati összefoglaló


Híreink:

Innoteach pedagógusok

 

 

Mentorképzésen vettünk részt

Kreatívitás - innováció és vállalkozói készségek fejlesztése
általános iskolai pedagógusoknak

InnoTeach Summary fin