Támogatóbál 2017

 

SZMK Jótékonysági Bál az Iskolában
 
   Az évente megrendezésre kerülő Szmk Jótékonysági Bál idén is különleges hangulattal és fergeteges műsorral várta a bálra érkező vendégeket.
   Május 13-én este az Szmk lelkes tagjai nagy izgalommal várták a vendégeket, hiszen az iskola tornatermét ismét sikerült különlegesen átváltoztatniuk és igazi szicíliai környezetben egy Gengszer Praty-t varázsoltak a bálra érkezőknek.
   A műsor különleges hangulatát Balogh Gyula (iskolánk zongoratanára) és Botrágyi Károly (iskolánk volt trombitatanára) alapozta meg egy jazz válogatással, mely után a vendégek megnézhettek egy fényképes összeállítást az Szmk elmúlt 1 éves munkájáról, majd az iskola „tánckara” zárta a műsort, ismét nagy derültséget és ovációt kiváltva a nézőkből!
Köszönjük Franka Tibor Polgármester Úrnak, hogy a bál fővédnöke volt és a nagylelkű felajánlását, egy családi hétvégét Hollókőn, mely tombolánk egyik fődíja lett.
   Köszönjük Kutas Attilának és a Caussade Semences Hungary Kft.-nek a fantasztikus felajánlást, mellyel 3 laptopot adományoztak az iskolának! Ez óriási segítség lesz a gyerekeknek és a tanároknak egyaránt!
Köszönjük a Flavorchem Europe Kft.-nek, hogy egy projektor vásárlásával támogatta iskolánkat! Szintén óriási segítség az iskola mindennapjaira!
   Köszönjük még a többi támogatónak, név szerint: Zóna Kft; Hungaroring Sport Zrt; Tarzan Park; Xerox Magyarország Kft;
Aphrodite Hotel Zalakaros; Kis-Benedek Pincészet; Royal Station Sport- és Szabadidő Központ; Bűbáj Fodrászat;
Cézé Pizzéria; Csenki Nikoletta; Didó Grill; Dinax Kft; Dm Drogerie Markt; Dymol Kft; Fakopáncs Játékbolt; Food-íz Kft; Hajnalka Virág; Kaméleon Használtruha és Bizományi Üzlet; Kata Boltja; Kistarcsai Városi Uszoda; 
Levendula Szalon
Mácsai-Krizsán Marianna; Ligeti Húsbolt; Lótusz Kozmetika; Muskátli Garden Virágcenter; Orchidea Szépségszalon; Orlovity Szeréna; Pizza Mare; Placc étterem Székesfehérvár; Szabó Anikó és Boronyai Zoltán; Szilasligeti Zöldséges;
Szabó Diana és Szabó Gábor; Szentiványiné Szász Enikő; Szívvirág Virágüzlet; Terike zöldséges; Töreky Szilvia;
Tücsök Gyros; Venusgem Kézműves Ásványüzletek; Veresegyházi Medveotthon; Whiskynet Kft.
 


 

Sz.M.K elért eredményei 2016-2017