2017 Június

Színjátszós siker
 
   Iskolánk színjátszó csoportja, A kis púpos című előadásával a XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón Ezüst minősítést szerzett.  A zsűri dicsérte az előadás és a gyermekek sajátságos humorát, értékelte a koncentrált jelenlétet és a dinamikus játékmódot. A darab főszereplője, Pásztor Bori, színész különdíjban részesült.
   „Az Ezeregyéjszaka meséinek egyik történetét, a gyermekek a próbák során kedvükre alakíthatták, a táncterem összes berendezésének kreatív felhasználásával, saját szövegek kitalálásával, táncok, koreográfiák beillesztésével, és rajzokkal hétről, hétre fejlesztettük az előadást. Jó munka volt. Vidám foglalkozások, sok nevetéssel. Így született díjnyertes előadásunk.” –mesélte lapunknak, a csoportvezetője, Almássy Bettina, drámapedagógus. 
   Gratulálunk a KEREPESKEGOMBOCSKA JÓCSONTOK CSAPATÁNAK, Pásztor Borinak, Gombkötő Sárának és Katának,
Kasza Alexandrának, Mikó Borókának, Kolonics Szilvinek, Kingának és Norbinak, Hármasi Petrának, Sebestyén Reginának,
Gáspár Tamásnak, és Almássy Bettinának. 
   Kíváncsian várjuk a folytatást! 
 
         

 

Gyereknappal egybekötött Széchenyi - gála
 
   2017. május 6-án került megrendezésre az igen színvonalas Széchenyi - gála, Ragoncza Imre szervezésében. A gyermekek az előadott tánc stílusának megfelelő jelmezekbe bújva adták elő táncaikat. 
   A gála lezárását követően minden gyermek elfogyasztotta a szülők által főzött ebédet, majd kezdetét vette a gyereknapi mulatság. A diákok több játékot is ki tudtak próbálni, úgy mint az élő csocsót, légfocit, szumót és természetesen a kihagyhatatlan légvárat. De volt még ezen kívül vattacukor, arcfestés, csillámtetoválás, fagylalt...stb. A délután folyamán elindultak a tornateremben a csapatversenyek, ahol a szülők és gyermekek vegyes csapatokat alkotva mérkőztek meg különböző ügyességi feladatokban. 
   A nívós rendezvény nem jöhetett volna létre a DÖK és a szülők támogatása nélkül! 
 
Köszönjük a segítségüket!