2018 Február

Diákolimpia híreink
 
   2018. Január 24.-én a 4-ik korcsoportos fiúk részt vettek Veresegyházán, a kosárlabda diákolimpián! Bronzérmet szereztek a fiúk, nagyot küzdöttek.3 hét múlva a 3. korcsoportos fiúkkal vágunk neki a kosárlabda diákolimpiának, nagyon bizakodva várjuk, szeretnék az aranyéremért harca szállni!
   Csapat tagjai: Csóka Péter, Verdes Ricsi, Boronyai Tamás, Gáspár Roland, Nerpel Alex, Rengő Rikárdó, Turi Martin, Kőszegi Csabi, Nono Robi, Botrágyi Gergő, Mátó Dominik, Bálint Dani.
 
   
    2018-01-24                                                                             2018-01-26
 
   2018. január 26.-án részt vettünk Gödöllőn, a kézilabda diákolimpián, ahol nagyszerű játékkal megvertük a Hajóst, nagyon szoros meccsen az utolsó másodpercben dobott gólunkkal, így kiharcoltuk a döntőbe jutást! Ahol nagy küzdelemmel alul maradtunk a Veresegyháza ellen, de kiharcoltuk a következő körbe jutást!
   Csapat tagjai: Nagy Benedek, Nagy Marci, Sárosi Marci, Gulyás Bence, Nono Robi, Idrányi Márk, Gyarmati Màté, Kis Kornél,
Kovács Péter, Simon Dávid.
   Az első meccs legjobbja: Nono Róbert, Második meccs legjobbja: Sárosi Marci.
   4 csapat közül a második helyen zártunk, ezüstéremmel.
 

 

Luca-napi vásár az iskolában
 
   Minden év december 13-án megrendezzük az iskolai Luca-napi karácsonyi vásárt. Az idén azért is volt ez a vásár különlegesebb, mert a 4. b osztály a délelőtt folyamán minden tanterembe ellátogatva, Luca napi népszokásokhoz köthető regölést, mondókákat adott elő népviseletben. Ez a hagyománytisztelő, pár perces program az egész nap alaphangulatát áthatotta, mely a vásár megkezdésével teljesedett ki igazán. Minden osztály szülői közössége maximálisan kitett magáért. Három szinten folyt a minőségi, kézzel készített karácsonyi ajándéktárgyak árusítása. Emellett a gyerekek nagy örömére rengeteg édesség, sütemény, üdítő is gazdagította a kínálatot. A vásár végére mindenki elégedetten és üres pénztárcával távozott. A befolyt összegek az osztályok kasszáit gyarapítják. Ebben az évben is sikeres vásárt tudhatunk magunk mögött, bízunk benne, hogy a következő évben sem lesz ez másképp.