2019 Február

Fuvola koncert az iskolában
   2019. január 31-én az iskola ebédlője koncertteremmé változott, itt hallgathatta meg a közönség a fuvola tanszak növendékeinek félévi hangversenyét. Ezen a koncerten a gyerekek megmutathatták szüleiknek és tanáruknak, hogy az elmúlt félév során mennyit gyarapodott a hangszeres tudásul, mi mindent el tudnak már játszani a fuvolán. 
   A koncert érdekessége, hogy ilyenkor a fuvolás növendékek a farsangi időszak örömére jelmezben lépnek a színpadra.  A koncert nagyon színvonalasra sikerült a szülők és a tanárnő megelégedésére.
 
 

 
 
Zsibvásár az iskolában
 
   Intézményünk évről-évre minden januárban megrendezi a vásárt, amire minden gyermek szeme csillogni kezd. Az álmos hétköznapokat megtörve, izgalomtól duzzadva várják, hogy kipakolhassák megunt, alig használt könyveiket, játékaikat és árulhassák őket egymásnak. Egy kereskedő furfangjával csináltak árleszállításokat, akciókat, ezzel próbáltak még több potenciális vásárlót magukhoz csalogatni. A portékák jó minőségű, igényes játékok voltak széles választékban. A vásár jó hangulatban telt, mindenki nagyon jól érezte magát. Alig várjuk a következőt.